Drie opties voor een zwembad in je achtertuin

Nu de winter op zijn einde loopt, kijken we al voorzichtig uit naar de zomerperiode. De Nederlandse zomers zijn steeds langer en worden steeds warmer. Van temperaturen boven de dertig graden kijken we niet meer op. En wat is er lekkerder dan met warm weer vertoeven in je eigen zwembad in de achtertuin? In dit artikel geven we je drie opties voor je eigen zwembad. Wees er op tijd bij, dan kan je straks bij de eerste warme zomerdag optimaal genieten.

 

Een inbouw zwembad zorgt voor een vakantiegevoel

Een inbouw zwembad plaatsen is betaalbaarder dan je denkt en je hebt er ieder jaar weer plezier van. Een barbecue of tuinfeest wordt een extra groot succes als gasten een frisse duik kunnen nemen. En zeg nou zelf, dat koude biertje smaakt extra lekker al dobberend op een luchtbedje op het water. De inbouw zwembaden van Stassar zijn er in verschillende soorten en maten. Als je een beetje handig bent, is het mogelijk deze zelf in te bouwen al moet je hier wel wat moeite voor doen. Het inbouw zwembad kan je eventueel ook bovengronds plaatsen, maar dit is wel minder chic.

 

Frame zwembaden: genieten in de zomer, op te bergen in de winter

Een frame zwembad is makkelijk op te zetten voor de warme zomerweken en daarna op te bergen als de temperaturen weer dalen. Door het frame rondom het zwembad is het een goede robuuste optie voor achter in je tuin. Je moet wel zorgen voor een trappetje, anders kan je niet zomaar het zwembad in of uit. Binnen een paar uur heb je het zwembad opgezet en kan je genieten van het lekkere water. Ideaal voor als je kleine kinderen hebt die het leuk vinden ’s zomers lekker in het water te spelen.

 

Een opblaas bubbelbad om in te bubbelen

Een eigen bubbelbad in je achtertuin is ideaal voor een romantische zomeravond met zijn tweetjes. Met een fles champagne naast het bad en een zacht muziekje op de achtergrond is de avond compleet. Ga voor een klein bubbelbad, of juist voor een groot bad waar wel acht mensen in kunnen. Een bubbelbad in je achtertuin staat garant voor ontspanning en een luxe gevoel.

 

Wil je een zwembad in je achtertuin? Er zijn meerdere opties. Ga je voor een permanente optie met een inbouw zwembad of wil je liever een bad dat je ’s winters kan opbergen? Bezoek een showroom en bekijk alle opties! Ga jij deze zomer in bad?

Geef een reactie