Dit is waarom jij een tweedehands bedrijfswagen nodig hebt!

Bedrijfswagens zijn een essentieel onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering voor veel ondernemingen. Ze bieden de mogelijkheid om goederen te vervoeren en werknemers te verplaatsen naar verschillende locaties. Twee populaire opties op de markt zijn de Renault Trafic en de Opel Vivaro.

De renault traffic

De Renault Trafic is een van de meest populaire bedrijfswagens in Europa. Het voertuig is verkrijgbaar in verschillende lengtes en hoogtes, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. De wagen heeft een laadvermogen van maximaal 1.300 kg, wat betekent dat het mogelijk is om grote ladingen te vervoeren. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om tot negen personen te vervoeren.

De Renault Trafic heeft een aantal sterke punten. Het is bijvoorbeeld een zeer wendbare wagen en het stuurgevoel is zeer precies, wat het rijden in stedelijke gebieden gemakkelijk maakt. Bovendien is het interieur zeer ruim en comfortabel, wat een aangename rijervaring biedt voor bestuurders en passagiers. Een ander voordeel is de brandstofzuinigheid van de wagen. Dit kan aanzienlijke besparingen opleveren op de lange termijn.

Opel Vivaro

Een andere populaire bedrijfswagen op de markt is de Opel Vivaro. Ook deze wagen is verkrijgbaar in verschillende lengtes en hoogtes, en kan worden aangepast aan de behoeften van een bedrijf. De laadruimte van de Opel Vivaro is iets groter dan die van de Renault Traffic, met een laadvermogen van maximaal 1.400 kg.

De Opel Vivaro heeft ook een aantal sterke punten. Het is bijvoorbeeld een zeer comfortabele wagen met een stil interieur, wat zorgt voor een rustige en aangename rijervaring. De wagen heeft ook een goede wegligging en rijdt soepel op de weg, wat het rijden op lange afstanden gemakkelijker maakt. Daarnaast is het brandstofverbruik van de Opel Vivaro vergelijkbaar met dat van de Renault Trafic, waardoor het een zuinige keuze is voor bedrijven.

Kortom, de Renault Trafic en de Opel Vivaro zijn beide populaire bedrijfswagens.

Voordelen van tweedehands bedrijfswagens

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het hebben van tweedehands bedrijfswagens:

  1. Kostenbesparing: Een van de belangrijkste voordelen van het kopen van tweedehands bedrijfswagens is de kostenbesparing. Tweedehands wagens zijn meestal goedkoper dan nieuwe wagens, waardoor bedrijven geld kunnen besparen op hun transportkosten. Dit kan vooral voordelig zijn voor kleine bedrijven met beperkte budgetten.
  2. Verminderde afschrijving: Nieuwe voertuigen verliezen doorgaans snel hun waarde, wat betekent dat bedrijven die nieuwe wagens kopen meer afschrijvingskosten hebben. Tweedehands wagens daarentegen hebben al een groot deel van hun waarde verloren, waardoor bedrijven minder afschrijvingskosten hebben en dus meer waar voor hun geld krijgen.
  3. Meer keuze: Het kopen van tweedehands bedrijfswagens geeft bedrijven meer keuze. Omdat er veel tweedehands voertuigen beschikbaar zijn, hebben bedrijven de mogelijkheid om verschillende modellen en merken te vergelijken en het voertuig te kiezen dat het beste past bij hun specifieke transportbehoeften.
  4. Minder zorgen: Een tweedehands bedrijfswagen is vaak al gebruikt en heeft daardoor al wat slijtage. Dit betekent dat bedrijven zich minder zorgen hoeven te maken over deuken, krassen of kleine beschadigingen die zich waarschijnlijk al hebben voorgedaan. Hierdoor kunnen bedrijven zich concentreren op de dagelijkse bedrijfsactiviteiten in plaats van zich zorgen te maken over het beschermen van hun gloednieuwe voertuig.

Geef een reactie